Strona 1 z 1
Usuwanie duchów z forum.
Napisano 16 listopad 2007 - 14:08
ja tez za jestem ale najpierw mozna im wyslac wiadomosc na meila albo cos w tym stylu hehe
Daj odetchnąć Boże, życie swoje na barkach noszę...
cios za cios, odwieczne prawo, z postępem na bok...
anioł podkręca wiarę w siebie, za stare dzieje...
wiesz co biednemu wieje? mądrość maleje...
grzech za grzech, trzech na trzech, sęk za sęk...
=> Dekalog Myślącego Kierowcy <=
cios za cios, odwieczne prawo, z postępem na bok...
anioł podkręca wiarę w siebie, za stare dzieje...
wiesz co biednemu wieje? mądrość maleje...
grzech za grzech, trzech na trzech, sęk za sęk...
=> Dekalog Myślącego Kierowcy <=
Napisano 21 listopad 2007 - 14:09
Proponował bym usuwanie zacząc od ludzi którzy są najdłużej na forum, a nic nie napisali. Niesprawiedliwością będzie wyrzucenie tego kto jest tu tydzień i tego co jest tu rok.
Sukcesywnie usuwać np po 5 osób, które przekroczą określony czas.
Bo motocykl jest jak dupa, trzeba go mieć
Napisano 21 listopad 2007 - 18:07
nietoperz napisał:
Proponował bym usuwanie zacząć od ludzi którzy są najdłużej na forum, a nic nie napisali. Niesprawiedliwością będzie wyrzucenie tego kto jest tu tydzień i tego co jest tu rok.
Moim zdaniem ta akcja była słuszna, mimo że nie usunąłem jeszcze nikogo to widać że kilka osób ruszyło cztery litery
Przyglądam się reszcie leniów.
nietoperz - taką miałem strategię tylko nie wyraziłem się jak trzeba, dlatego kilka osób odpisywało z zakłopotaniem czy będę ich usuwał, moja wina, moja bardzo wielka wina
RSM SW
Napisano 20 marzec 2010 - 17:24
Użytkownik FeRaGo dnia 21 listopad 2007 - 18:07 napisał
Moim zdaniem ta akcja była słuszna, mimo że nie usunąłem jeszcze nikogo to widać że kilka osób ruszyło cztery litery 
nietoperz - taką miałem strategię tylko nie wyraziłem się jak trzeba, dlatego kilka osób odpisywało z zakłopotaniem czy będę ich usuwał, moja wina, moja bardzo wielka wina
Posty jak posty, jezeli ktos sie nie zalogował od roku - to chyba nie interesuje go co sie dzieje.
Napisano 20 marzec 2010 - 23:11
Użytkownik SHEMP dnia 20 marzec 2010 - 17:24 napisał
Posty jak posty, jezeli ktos sie nie zalogował od roku - to chyba nie interesuje go co sie dzieje.
Tak, to stary temat. Dużo jest takich użytkowników nie ukrywam, ale pracuje nad ciekawszymi elementami tego forum i czyszczenie użytkowników zostawiam na później.
Strona 1 z 1

Logowanie