Regionalne Stowarzyszenie Motocyklistów "Stalowa Wola": Moto w teren - Regionalne Stowarzyszenie Motocyklistów "Stalowa Wola"

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Moto w teren

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   ZiOM Ikona

• Początkujący
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 13
  • Rejestracja 28-czerwiec 07
  • Zainteresowania:Piłka nożna i motocykle

Napisano 07 lipiec 2010 - 14:08

Witam.
Poszukuję jakiegoś enduro w granicach 7 -max 9tys zł. Wcześniej miałem choppera i kilka sprzętów typu WSK'a itd :), wiec nie bedzie to pierwsze moto. Nie będę go używał do jazdy wyczynowej po zadnych torach, bardziej chciałbym pośmigać za chłopakami na quadach. Nie wiem na co się zdecydować czy jakieś 2T czy 4T ?? Jako ze nie pracuję ze względu na studia zalezy mi tez zeby moto nie wymagało dużego wkładu finansowego podczas serwisowania. Co moglibyście polecić ;)??

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   FeRaGo Ikona

• Wyjadacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Root Admin
  • Postów 654
  • Rejestracja 30-kwiecień 07
  • Zainteresowania:Motocykle, informatyka
  • Motocykl:aktualnie brak

Napisano 09 lipiec 2010 - 11:02

Wyświetl postUżytkownik ZiOM dnia 07 lipiec 2010 - 16:08 napisał

Witam.
Poszukuję jakiegoś enduro w granicach 7 -max 9tys zł. Wcześniej miałem choppera i kilka sprzętów typu WSK'a itd :), wiec nie bedzie to pierwsze moto. Nie będę go używał do jazdy wyczynowej po zadnych torach, bardziej chciałbym pośmigać za chłopakami na quadach. Nie wiem na co się zdecydować czy jakieś 2T czy 4T ?? Jako ze nie pracuję ze względu na studia zalezy mi tez zeby moto nie wymagało dużego wkładu finansowego podczas serwisowania. Co moglibyście polecić ;)??

Chcesz śmigać w terenie z kolegami na quadach to lepiej nie myśl o enduro tylko o crossie. Niestety przy crossach trzeba często coś grzebać, oczywiście w zależności od producenta i stanu motocykla.
Za te pieniądze powinieneś już coś w miarę ciekawego kupić.

RSM SW
0

Strona 1 z 1